skip to Main Content

Onze service
uw gemak

Kredietaanvraag

De kans op financiering stijgt aanzienlijk als je je als ondernemer laat begeleiden bij de aanvraag door een kredietexpert. Hij heeft immers de ervaring die het verschil kan maken. Hij weet welke kredietverstrekkers warmlopen voor welke plannen. En, niet onbelangrijk, hij kent de mensen achter de grote instellingen persoonlijk.

Omdat je van kennis en ervaring rondom kredietverstrekking niet snel te veel kan hebben, werken wij sinds kort samen met Financieringsgilde.

Hoe ziet dat eruit?

Financieringsgilde staat ervoor in om je vanaf het begin tot het einde te begeleiden. Deze begeleiding ziet er als volgt uit:

  • intakegesprek;
  • indienen van kredietaanvraag bij meerdere kredietverstrekkers;
  • vervullen van rol als contactpersoon voor financiers;
  • beoordelen van offertes;
  • adviseren met betrekking tot selectie van kredietverstrekker;
  • controleren van uiteindelijke financieringsovereenkomst.

Investering

Informeer naar de mogelijkheden van een combinatie ‘ondernemingsplan’ en ‘financieringsaanvraag’.

Persoonlijk gesprek met de bank?

Kredietaanvragen tot € 300.000,- worden door banken doorgaans online beoordeeld en verstrekt. Bij grotere aanvragen verlangt de bank in veel gevallen een persoonlijk gesprek met de ondernemer. Graag gaan we met je mee om je tijdens dat gesprek te ondersteunen. Afhankelijk van reistijd en de duur van het gesprek doen we, voorafgaand aan dit traject, een prijsopgave.

Kans van slagen

Onze kennis en inspanningen en ons netwerk vergroten de kans op succes en de beste financieringsvoorwaarden. Slagingsgarantie kunnen we je echter helaas niet bieden. Waar we wel op inzetten, is een zo goed mogelijk inschatting van de slagingskans, zodat we daar rekening mee kunnen houden in de voorbereidingsfase van de financiering. Uiteindelijk willen wij ook graag dat jij dat krediet ontvangt. Want jouw succes is ons succes.