skip to Main Content

What's the news

De Ondernemingsplannen heeft een informatiememorandum opgesteld voor het innovatieve bedrijf Tranzer. Hiermee gaan zij kapitaal vergaren om de internationale groeiplannen te kunnen realiseren.

De app Tranzer werd in december 2017 in Nederland gelanceerd. Met de app plan en koop je in één keer de gehele reis. Het maakt daarbij niet uit dat er onderweg gebruikt wordt gemaakt van verschillende vervoerders, zoals trein, tram, bus, metro en taxi. In de app wordt het vervoersbewijs verstrekt, daardoor is er geen OV-chipkaart nodig. Grote vervoerders als NS, RET, Connexxion, GVB en EBS zijn aangesloten en ook zijn taxi’s te boeken en te betalen in de app. Tranzer is beschikbaar in Nederland en breidt zich momenteel uit binnen Europa. Dit is mogelijk door samenwerkingen met LeasePlan, Transdev en KLM.

 Onlangs heeft Tranzer de award voor Best Smart City Initiative in Europa gewonnen tijdens de jaarlijkse Transport Ticketing Global Awards in Londen. De jury prees de app, die in december in Nederland werd gelanceerd, voor het innovatieve concept, het gebruikersgemak en de beste gebruikerservaring.