skip to Main Content

Mag ik jouw adviseur zijn?

Vooral niet twijfelen

ALS JE ERGENS GOED IN BENT, GA ER VOOR.

De Plannenmaker

Van bedrijfsidee tot succesvolle onderneming

Ieder idee heeft kans om uit te groeien tot iets moois, iets groots en iets waar je de wereld, al is het maar een heel klein beetje, voorgoed mee kunt veranderen. Dit geldt voor ideeën van ervaren ondernemers die willen uitbreiden, maar zeker ook voor startende ondernemers. Zelfs het beste idee is echter niets zonder een goed plan, waarin concreet wordt uitgewerkt hoe dit idee realiteit zal worden en ten grondslag komt te liggen van een krachtige onderneming. De ondernemingsplannen die ik in nauw overleg voor mijn opdrachtgevers maak doen precies dat: wervend en tot in detail uitleggen hoe de bedrijfsideeën concreet zullen worden uitgewerkt. Zo creëren we voor ieder idee een maximale kans op succes. Dit begint desgewenst bij een succesvolle kredietaanvraag, maar houdt daar niet bij op: onze plannen gaan een bedrijfsleven lang mee.

Niet twijfelen als startende ondernemer

Veel ondernemers beginnen met schrijven, maar wanneer ze daarbij vastlopen, gaan ze aan zichzelf of hun idee twijfelen. Zonde natuurlijk en bovendien onnodig. Ik weet hoe complex ondernemingsplannen kunnen zijn en ik begrijp dat je een goede indruk wilt maken op de lezer. Ter geruststelling: ik heb inmiddels meer dan 500 ondernemingsplannen geschreven en weet als geen ander waar investeerders en banken naar kijken. Ik ben persoonlijk betrokken bij de realisatie van ieder plan. Hierdoor kan ik je verzekeren dat ook jouw plan waterdicht en van hoge kwaliteit zal zijn. Sterker nog, hier geef ik 100% garantie op.

Ondernemingsplannen voor uitbreidingsplannen

Voor gevestigde ondernemers heeft het uitbesteden van een ondernemingsplan in mijn ogen zelfs nog meer waarde. Een ondernemer moet immers ondernemen: zijn of haar bedrijf leiden en vooral doen waar hij of zij goed in is. Daar past het uitbesteden van specialistisch werk aan een expert heel goed bij. Niet verrassend weet ook een groot aantal ervaren ondernemers mij te vinden. Inmiddels schreef ik ruim 150 ondernemingsplannen voor bedrijfsuitbreidingen en consolidaties.

De basis

Of je nu net begint of een gevestigde ondernemer bent: in mijn ogen kun je pas echt succesvol ondernemen als je bedrijfsidee uit drie basisingrediënten bestaat: iets doen waar je waar je goed in bent, iets doen waar je veel plezier aan beleeft én waar vraag naar is. En op het moment dat deze drie elementen in het ondernemingsplan goed uit de verf komen, zullen investeerders nog sneller tot financiering overgaan.

Achtergrond

Voordat ik in 2012 de Ondernemingsplannenfabriek startte, ben ik vijftien jaar werkzaam geweest in het corporate bedrijfsleven. Hierin heb ik de kennis en ervaring opgedaan die ik heden dagelijks met groot genoegen inzet voor mijn opdrachtgevers.

Persoonlijke missie

Mijn persoonlijke missie is zoveel mogelijk plannen te laten slagen, ongeacht het doel, de branche, de omvang van je bedrijf en de fase waarin het zich bevindt. Ieder idee, van trendy horecaconcept tot technische innovatie, van webwinkel tot zorginstelling, is welkom. Samen zorgen we ervoor dat jouw ondernemingsdroom werkelijkheid wordt!

Bas Bakkenes
Plannenmaker

Tevreden klanten

ondernemingsplan voorbeeld