skip to Main Content

What's the news

Voor jezelf beginnen is hartstikke leuk, maar er komen ook veel praktische zaken en vragen bij kijken. Hoe kan ik het beste klanten werven? Hoe regel ik mijn belastingzaken? Welke rechtsvorm is het meest geschikt? Hoe weet ik of mijn bedrijfsnaam uniek is? Hoe vind ik financiering van mijn plannen? En wat maakt iemand eigenlijk een goede ondernemer? Voor de antwoorden op deze en talloze andere vragen is het bezoeken van de Startersdag een aanrader. Maar ook natuurlijk voor het ontmoeten van andere starters om goede tips of inspiratie op te doen.

Dus heb je ook startplannen of bent je net gestart? Kom dan op zaterdag 7 november naar de Startersdag. Meld je gratis aan via kvk.nl/startersdag.

De Ondernemingsplannenfabriek heeft een eigen stand in de Jaarbeurs Utrecht. Bezoek ons en begin hier jouw succesverhaal!

Startersdag 300x250