skip to Main Content

What's the news

Een ondernemingsplan van de ondernemingsplannenfabriek is krachtig, volledig en doordacht. Het succes van een ondernemingsplan zit immers niet in het volume, maar in de haalbaarheid en overtuigingskracht. Het uitgangspunt van onze ondernemingsplannen is dan ook functionaliteit: een helder plan dat kredietverstrekkers zal interesseren voor uw bedrijfsidee bijvoorbeeld. Wat uw ambities ook zijn, wij zorgen voor een ondernemingsplan waarmee uw doel bereikt kan worden. U kunt ons ondernemingsplan bijvoorbeeld ook gebruiken voor subsidieaanvragen, vestigingsverzoeken of haalbaarheidsstudies…

[showhide type=”pressrelease” more_text=”Lees verder” less_text=”Verklein de tekst” hidden=”yes”]

Een ondernemingsplan? Wij delen graag onze ervaring met u!

Twee eerlijke en enthousiaste ondernemers vormen de drijvende kracht achter de ondernemingsplannenfabriek. Wij hebben alle benodigde kennis en ervaring in huis en delen deze graag met u. Brainstormen over uw bedrijfsidee, uitwerken van details en adviseren over zaken waarmee u te maken krijgt; gedurende het hele proces staan wij voor U klaar. Wij helpen u tevens voorbereiden op het gesprek met de kredietverstrekker. Ook ná het indienen van het plan zijn wij bereikbaar voor alle mogelijke vragen. Want wij zijn pas tevreden als u tevreden bent!

Geen tweede kans voor een eerste indruk

Wij ontvangen regelmatig complimenten van banken en andere instanties over onze ondernemingsplannen. Dit bereiken wij door een strak design dat aansluit op uw bedrijfsidee, een zelfverzekerde schrijfstijl en een krachtige inhoud die professionaliteit en vakkennis vertegenwoordigt. Het is de kunst om direct op te vallen in de massa, want een tweede kans om een eerste indruk te maken is er niet!

Een kans zit in de details van het ondernemingsplan

Het belangrijkste doel van een ondernemingsplan is de lezer overtuigen dat succes behaalt kan worden. Wij wijzen de lezer op subtiele wijze de weg naar succes. Neem vandaag nog contact met ons op om te vragen welk succes wij in uw bedrijfsidee zien.

                                                                                                                                                             “The greatest barrier to success is the fear of failure”

Microsoft Word - Document1