skip to Main Content

What's the news

RAAD is een landelijk netwerk van administratieve kantoren, gericht op bedrijven tot vijfentwintig medewerkers.  RAAD staat deze ondernemers bij met hun administratie, financiële planning en belastingzaken tegen een altijd vaste scherpe prijs.

Omdat deze filosofie aansluit bij de filosofie van de Ondernemingsplannenfabriek hebben de eigenaren van beide onderneming, Alfred Cohen en Bas Bakkenes, een samenwerkingsovereenkomst getekend. Hierin staat dat RAAD het schrijven van gedegen ondernemingsplannen gaat uitbesteden aan de experts van de Ondernemingsplannenfabriek en om de daad bij het woord te voegen, is de eerste opdracht deze maand gegund. Het betreft een Amsterdams bedrijf in de toeristische sector dat een ondernemingsplan nodig heeft voor uitbreiding van hun activiteiten.

De samenwerking betreft echter geen eenrichtingsverkeer. Voor de plannen waarbij de Ondernemingsplannenfabriek een controle van een NOAB geaccrediteerd kantoor nodig heeft, wordt vanaf nu RAAD Amsterdam ingeschakeld. Met deze controleverklaring kunnen de ondernemingsplannen van de Ondernemingsplannenfabriek nu ook bij de ING worden ingediend.