skip to Main Content

What's the news

Workshop ondernemingsplan

Zaterdag 21 november vond de Workshop Ondernemingsplan plaats. Een workshop waarbij men onderwezen werd over het opstellen van een goed ondernemingsplan. Aan de hand van een door onszelf ontwikkeld model zijn we alle onderdelen van het ondernemingsplan langsgelopen. Bij ieder onderdeel stonden we stil bij de do’s and dont’s en was er ruime gelegenheid voor het stellen van vragen. Wat de cursisten van de Workshop Ondernemingsplan voornamelijk hebben geleerd deze dag, is het opstellen van een plan vanuit het perspectief van de lezer. En aangezien dit veelal geldschieters zijn, moet het ondernemingsplan een gevoel van vertrouwen én enthousiasme opwekken. Om dit gevoel ook daadwerkelijk te kunnen bereiken, is het belangrijk om de rode draad van het ondernemingsplan in alle onderdelen terug te laten komen. Daarbij is het belangrijk dat er een goede samenhang is van de verschillende onderdelen.

Try-out

Deze workshop was bedoeld om de inhoud van de workshop te toetsen bij enkele ondernemers in spé. Voor deze try-out hebben zich tien mensen aangemeld die we hebben leren kennen op de Startersdag van de Kamer van Koophandel. Alle opmerkingen van hen, met betrekking tot de workshop, zijn direct verwerkt in het lesprogramma. De kwaliteit van de workshop is nu op hoog niveau; de standaard van alle producten die wij leveren.

1e zaterdag van de maand

Vanaf 2016 willen wij deze workshop iedere 1e zaterdag van de maand geven. We behandelen dan zowel het tekstuele gedeelte van het ondernemingsplan als het financiële plan. Alle tips and tricks die we de afgelopen vijf jaar hebben opgedaan, geven we tijdens de workshop prijs. Iedere vraag mag gesteld worden en zal ook worden beantwoord. De deelnemer is na afloop van deze workshop in staat om eigenhandig een kwalitatief ondernemingsplan op te stellen.

Aanmelding

Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via het contactformulier van deze website.

Recensies

“Een leerzame, interactieve workshop, perfect voor de beginnende ondernemer” – Lisa van de Wijgerd

“Boven verwachting en erg waardevol. Top!” – Marc Wagner

“Deskundige spreker met veel ervaring. Veel gouden tips, volledig en héél zinvol. Veel nieuwe ideeen en inzichten” – Margriet Schilperoord

“De workshop is onbetaalbaar; heel professioneel en zeer uitgewerkt” – Jan Lam