skip to Main Content

What's the news

Service Ondernemingsplannen Fabriek

UNI Business-centrum BV is een gespecialiseerde ICT intermediair die een compleet spectrum van ICT hardware – en software aan haar klanten biedt. Dit spectrum varieert van eenvoudige cliëntcomputers tot het beheer van complexe ICT omgevingen.

UNI Business-centrum B.V. heeft in 2013 een nieuwe divisie opgericht, die gespecialiseerd is in op locatie vernietigen van digitale datadragers. Dit stelt bedrijven in staat om aan de wetgeving te voldoen doordat informatie veilig en definitief wordt vernietigd. Door de strenge processen, betrouwbare on-time service en een globale aanpak, biedt UNI de meest veilige en efficiënte vernietigingsdienst van vertrouwelijke informatie in de industrie. Want fysieke harde schijf – en media vernietiging is de enige manier om gegevens permanent te vernietigen. Vertrouwelijke informatie op harde schijven wordt hierdoor niet langer doelwit van (identiteit)diefstal.

De directie van UNI BV heeft voor de Ondernemingsplannenfabriek gekozen om hen te helpen met het bepalen van een logische strategie. Dit traject is in september 2013 met succes afgerond.